Listele cu studenții SNSPA care pot ocupa un loc în cămin, în semestrul al II-lea al anului universitar 2021-2022

Vineri, 29 octombrie 2021, au fost afișate listele cu studenții SNSPA care pot ocupa un loc în cămin, conform criteriilor de cazare din Regulamentul de organizare și funcționare a căminelor SNSPA.

Listele pot fi consultate aici*.

*Datele de acces la aceste liste vor fi transmise pe emailul folosit la completarea cererii online de cazare.

Numărul locurilor de cazare disponibile (capacitatea de cazare în căminele SNSPA) se va stabili în funcție de normele impuse de autorități cu privire la situația epidemiologică din România la momentul cazării. Repartizarea studenților în căminele SNSPA va fi afișată odată cu toate informațiile privind procedura de cazare. Totodată, studenții SNSPA vor fi informați din timp cu privire la formalitățile necesare pentru semnarea contractului și luarea în primire a camerei.

Cazarea efectivă se va desfășura imediat ce contextul generat de situația epidemiologică din țara noastră va permite organizarea activităților didactice în regim mixt/hibrid, cu prezența fizică în sediul SNSPA.

Comments are closed.
ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente