Spaţii şi dotări

CLĂDIRE SPAȚII DE ÎNVĂȚĂMÂNT – SNSPA

Adresa – Bucureşti, B-dul EXPOZIŢIEI nr. 30 A, sector 1;
Regim de inaltime 2S+P+8E ;
Suprafata construita desfasurata = 16.155 mp ;
Suprafata construita parter = 1.292 mp ;

Terenul pe care s-a construit acest obiectiv are forma dreptunghiulară, suprafaţa de 3500 mp si este situat in zona de N-NV a orasului Bucureşti, în vecinătatea Complexului Expozitional ROMEXPO, cu acces de 1117 mp din bd. Expoziţiei, numărul 30 A.

rsz_4_bun
rsz_6_bun
rsz_10_bun
SNSPA - 01 [resize]

CĂMINE STUDENŢEŞTI

Complex Băneasa
Capacitate de cazare:
414 locuri

Adresa: Strada Biharia, nr. 12, Sector 1, București

Complexul Băneasa este compus din două cămine: B1 (252 locuri) și B2 (152 locuri). Căminele sunt formate din camere cu 6, 4, respectiv 2 locuri. Camerele dispun de mobilier într-o stare foarte bună, acces la internet (inclus în prețul de cazare), mașini de spălat, sala de lectură etc. În căminul B1 grupurile sanitare sunt comune, iar în B2 fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu. De asemenea, la fiecare etaj există un oficiu pentru prepararea hranei.

Cămin grup școlar Energetic
Capacitate de cazare:
160 locuri

Adresa: Aleea Giurgiului, Nr. 5, Sector 5

Căminul dispune de aproximativ 160 de locuri de cazare. Căminul dispune de camere cu 2 locuri. Camerele dispun de mobilier într-o stare foarte bună, acces la internet, mașini de spălat, sala de lectură, bucătărie etc. De asemenea, fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu.

ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente