Informare despre stagiile Erasmus+

Eşti student/studentă #DRIIE şi vrei să studiezi sau să faci practica în străinătate? Biroul Erasmus+ din cadrul DRIIE organizează miercuri, 6 martie 2024, un eveniment de informare despre stagiile Erasmus+ dedicate studenților: Erasmus Days la SNSPA. Veţi afla toate informaţiile legate de procesul de selecție, despre avantajele participării în programul Erasmus+ și, desigur, poveștile studenților care s-au întors recent dintr-un stagiu ERASMUS.

 

Evenimentul se va desfățura în online, 6 martie, începând cu ora 16:00.

Vă invităm să participați la acest eveniment, confirmând la adresa de e-mail anamaria.costea@dri.snspa.ro până marţi, 5 martie 2024, ora 16:00 pentru a putea primi link-ul de conectare.

 

Află din timp care sunt oportunităţile de care poţi beneficia prin programul Erasmus+, alege-ţi universitatea şi aplică pentru o mobilitate Erasmus+!

Programul ERASMUS+ reprezintă şansa de a trăi o experienţă unică în viaţa de student, într-o universitate parteneră din afara ţării şi de a obţine o recunoaştere a perioadei de studiu realizate. Mobilităţile de plasament permit studenților să efectueze practică într-o companie, centru de cercetare, institut, universitate, ONG dintr-o altă țară din Uniunea Europeană.

Comments are closed.
ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente