Admiterea la masterat 2024

Admiterea la masterat 2024

În perioada 8-23 iulie 2024, SNSPA organizează înscrieri online pentru admiterea la programele de masterat. SNSPA are un portofoliu care cuprinde 58 de programe de masterat, în domenii precum: științe politice, ştiinţe administrative, drept, ştiinţe ale comunicării, sociologie, relații internaționale și studii europene şi management. Platforma de admitere online oferă posibilitatea candidaților de a alege masterate din oferta educațională a tuturor structurilor academice din SNSPA.

Concursul de admitere la studiile universitare de masterat cuprinde două etape: înscrierea online și admiterea. Condițiile de admitere sunt stabilite în funcție de domeniul fiecărui masterat și sunt afișate pe website-ul fiecărei structuri academice din SNSPA.

Pentru a fi admiși la masteratele SNSPA la care s-au înscris, candidații vor încărca în platforma de admitere online dovada promovării examenului de licență. După afișarea listelor cu toți candidații admiși pe locurile de la buget și taxă, fiecare candidat va confirma locul la programul de studii la care a fost admis, conform calendarului anunțat de universitate.
Calendarul admiterii la cele 58 de programe de masterat organizate la SNSPA poate fi consultat pe website-ul admitere.snspa.ro.

Comments are closed.
ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente