Rezultate admitere sesiune 22-27 septembrie 2021

Rezultatele concursului de admitere (sesiunea a II-a septembrie 2021) la studii de masterat la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA)

Luni, 27 septembrie 2021, au fost afișate rezultatele concursului de admitere pentru programele de masterat ale Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA).

Candidații înscriși online au fost admiși pe locurile cu taxă, în limita locurilor prezentate în oferta educațională pentru anul universitar 2021-2022, în ordinea strict descrescătoare a mediilor.

Rezultatele admiterii la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană, sesiunea a II-a septembrie 2021, pot fi descărcate de aici.

Candidații admiși se vor prezenta la secretariatul facultății conform unei programări, prin transmiterea unui mail la adresa admitere@dri.snspa.ro

Informații pentru candidații declarați admiși pe locurile cu taxă la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA)

În perioada 28 – 29 septembrie 2021, candidații declarați admiși pe locuri cu taxă, la programele de masterat ale Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană trebuie să confirme locul la programul de studii la care au fost admiși prin depunerea următoarelor documente la sediul SNSPA (Bd. Expoziției nr. 30A):

  • fișa de înscriere (semnată) –  este fișa de înscriere generată în contul tău de candidat/ă. Printeaz-o și semnează-o!
  • fișa de înmatriculare (semnată), disponibilă pentru descărcare aici;
  • diploma de licență/adeverința de licență (pentru promoția 2021) în original sau Atestatul de echivalare a studiilor, în original*, pentru conformare;
  • contractul de studii, completat și semnat în două exemplare (disponibil pentru descărcare și printare aici pentru masteratele Analiza și soluționarea conflictelor, Diplomație și negocieri internaționale, Politică și economie europeană, Relații internaționale și integrare europeană și aici pentru masteratele Securitate și diplomație/Security and diplomacy, Securitate și tehnologie/Security and technology, Studii latino-americane/Latin American Studies , Dezvoltare, cooperare internațională și ajutor umanitar/Development, Cooperation and Humanitarian Aid, Evaluarea politicilor și a programelor publice europene);
  • 2 fotografii tip buletin (pentru carnetul și legitimația de student),
  • certificatul de naștere (copie),
  • cartea de identitate (copie),
  • certificatul de căsătorie (copie) – dacă e cazul
  • dovada plății taxei de înmatriculare (100 lei), achitată în contul facultății. Detaliile plății, aici.

*Atenție! Candidații admiși pe locurile cu taxă, absolvenți ai SNSPA, promoția 2021, care nu și-au ridicat adeverința de licență în original, confirmă locul ocupat prin depunerea documentelor solicitate în perioada de înmatriculare, fără adeverința de licență în original, urmând ca aceasta să fie păstrată/transferată la secretariatul facultății la care se înmatriculează.

Comments are closed.
ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente