Primul curs comun SNSPA-CEU, deschis masteranzilor SNSPA

Începând cu anul universitar 2021-2022, Facultatea de Științe Politice (SNSPA) găzduiește cursul realizat împreună cu Central European University (Viena) – Gendering Illiberalism. Cursul este susținut de prof. univ. dr. Andrea Pető (CEU) și lect. univ. dr. Alina Dragolea (FSP-SNSPA).

Cursul este deschis pentru toți studenții și studentele care urmează un program de masterat la SNSPA.

Cei care doresc să participe se pot înscrie la acest curs până vineri, 1 octombrie 2021, transmițând la adresa de email alina.dragolea@politice.ro numele, facultatea din cadrul SNSPA și masteratul frecventat.

Cursul masteral comun “Gendering Illiberalism” este organizat în cadrul consorțiului universitar CIVICA și propune o explorare a modului în care iliberalismul, un termen-cheie pentru înțelegerea evenimentelor recente din Centrul și Estul Europei, necesită o aprofundare suplimentară pentru a releva golurile din literatura academică. Mai multe detalii despre acest curs pot fi găsite aici.

Cursul se desfășoară online, simultan în București și Viena, în zilele de marți și joi, în intervalul orar 16:40-18:20. În zilele de joi sunt planificate activități online comune, guest-lectures și vizionări de filme. Cursul se va finaliza joi, 9 decembrie 2021 și are 6 credite.

Comments are closed.
ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente