Încarc Evenimente

« Toate evenimentele

  • Acest eveniment a trecut.

Luna Europeană la Centrul de Studii Europene SNSPA

1 mai, 2023 @ 6:00 pm - 31 mai, 2023 @ 7:30 pm

Centrul de Studii Europene din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative din București vă pregătește în luna mai 2023 o serie de evenimente inedite pe teme europene ale momentului  precum politica externă a UE, dezinformare, alegerile europene din 2024.

Pentru că ne-am bucura să ne cunoaștem,  au fost pregătite atât evenimente în campusul SNSPA (precum prelegeri  cu profesori invitați, o conferință internațională cu experți din România și Cehia realizată în colaborare cu Centrul Ceh), dar și o serie de activități online precum episoade noi ale podcast-ului realizat la nivelul Centrului și un concurs în urma căruia pot fi câștigate premii în cărți și materiale promoționale  oferite de Biroul Parlamentului European în România.

În spatele acestui calendar plin se află echipa Centrului de Studii Europene (CES) SNSPA, coordonată de conf.univ.dr. Miruna Butnaru-Troncotă, alături de drd. Dragoș Ioniță și împreună o echipă formată din doctoranzi, masteranzi și studenți la licență pasionați de studii europene.

Vă invităm să consultați Agenda lunii Europene la CES-SNSPA și să vă alăturați evenimentelor noastre.

Detalii

Începe:
1 mai, 2023 @ 6:00 pm
Se termină:
31 mai, 2023 @ 7:30 pm
Eveniment Category:
Eveniment Tags:
, ,

Organizator

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană – SNSPA
Telefon:
+40 371 445 076
Email:
secretariat.driie@dri.snspa.ro
View Organizator Website
Comments are closed.
ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente