Deschiderea anului universitar 2023 – 2024 la DRIIE

Luni, 2 octombrie 2023, comunitatea DRIIE și-a redeschis porțile pentru studenți. În cadrul festivității de deschidere au participat Lect. univ. dr. Ligia Deca – Ministru al Educației, Prof. univ. dr. Remus Pricopie – Rector SNSPA, Prof. univ. dr. Iordan Gheorghe Bărbulescu – Președintele Senatului SNSPA, Prof. univ. dr. Vasile Secăreș – fost Rector al SNSPA, Prof. univ. dr. Ioan Mircea Pașcu – fost Decan al DRIIE, Lect. univ. dr. Ioana Roxana Melenciuc-Ioan – Decanul ales al DRIIE și actual Președinte al Institutului Național de Administrație și Conf. univ. dr. Mihai Ovidiu Cercel – Decanul interimar al DRIIE.

Evenimentul a servit ca o platformă de dialog și dezbatere privind provocările cu care se confruntă studenții de științe politice și relații internaționale în climatul actual, marcat de conflicte, extremism,  fragmentare socială, dar și de evoluția rapidă a tehnologiilor. În acest climat complex, Universitatea nu este doar un spațiu de formare, ci și un loc care poate genera schimbarea. Experiența DRIIE din anii tranziției servește ca exemplu al rolului pe care specialiștii formați în cadrul Departamentului îl pot juca în transformarea societății românești.

În noul an universitar, dragi studenți, lăsați-vă pasiunea să înflorească, ambițiile să crească și aveți încredere că activitățile voastre academice în cadrul DRIIE sunt semințele unui viitor strălucit.

Comments are closed.
ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente