Printati aceasta pagina

Cazare

Cazarea studenților SNSPA în anul universitar 2021-2022

La începutul acestui an universitar, căminele vor păstra același regim de cazare, asigurându-se condițiile de cazare doar pentru studenții străini aflați deja în România (români de pretutindeni, cetățeni din state non-UE) și studenții SNSPA, proveniți din centrele de plasament.

Începând de joi, 23 septembrie 2021, toți ceilalți studenți SNSPA care doresc să beneficieze de cazare (pe parcursul celui de-al doilea semestru) vor avea la dispoziție un formular online prin care pot solicita un loc în căminele universității. Lista beneficiarilor locurilor de cazare se va afișa în prima parte a lunii octombrie 2021, iar locurile acestora vor fi rezervate. Cazarea efectivă se va desfășura imediat ce contextul generat de situația epidemiologică din țara noastră va permite organizarea activităților didactice în regim mixt/hibrid, cu prezența fizică în sediul SNSPA. Doar atunci studenții SNSPA se vor putea caza, în limita locurilor disponibile, cu respectarea condițiilor stabilite de autoritățile române și de conducerea universității, pentru asigurarea tuturor măsurilor de sănătate și protejarea de riscul infectării cu noul coronavirus.

Capacitate cazare (cămine)

Cămin Băneasa

Adresa: Strada Biharia, Nr. 12, Sector 1, București

Complexul Băneasa este compus din două cămine: B1 (170 locuri) și B2 (150 locuri). Căminele sunt formate din camere cu 4 locuri. Camerele dispun de mobilier într-o stare foarte bună, acces la internet (inclus în prețul de cazare), mașini de spălat, sala de lectură etc. În căminul B1 grupurile sanitare sunt comune, iar în B2 fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu. De asemenea, la fiecare etaj există un oficiu pentru prepararea hranei.

Cămin Grup Școlar Energetic

Adresa: Aleea Giurgiului, Nr. 5, sector 5

Căminul dispune de aproximativ 160 de locuri de cazare. Căminul dispune de camere cu 2 locuri. Camerele dispun de mobilier într-o stare foarte bună, acces la internet, mașini de spălat, sala de lectură, bucătărie etc. De asemenea, fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu.