rsz_page-0.jpg

Printati aceasta pagina

Calendar admitere - iulie 2018

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană organizează în luna iulie, 2018, sesiunea de admitere la masterat.

CALENDARUL DE ADMITERE ESTE URMĂTORUL:

Înscrieri: 9 - 20 iulie

Examen: 23,24 iulie

Rezultate: 25 iulie

Înmatriculări: 26,27 iulie

Pentru a afla mai multe informații despre procesul de admitere accesați http://dri.snspa.ro/admitere sau contactați-ne pe adresa admitere@dri.snspa.ro.

 

MASTER

LOCURI

BUGET

LOCURI

TAXĂ 

 
 

DIPLOMAȚIE ȘI NEGOCIERI

20

15

 

SECURITY AND DIPLOMACY

20

15

 

DEVELOPMENT, INTERNATIONAL COOPERATION AND HUMANITARIAN AID

15

15

 

RELAȚII INTERNAȚIONALE ȘI INTEGRARE EUROPEANĂ

15

15

 

ANALIZA ȘI SOLUȚIONAREA CONFLICTELOR

20

15

 

STUDII LATINO-AMERICANE

10

10

 

EVALUAREA POLITICILOR ȘI PROGRAMELOR PUBLICE EUROPENE

10

10

 

POLITICĂ ȘI ECONOMIE EUROPEANĂ

10

10

 

 


PROGRAM ÎNSCRIERI

Luni - Joi: 10:00 - 16:00

Vineri: 10:00 - 14:00

Telefon: 0748798814

 

Condiții de admitere

Pentru toate programele de masterat oferite de DRIIE admiterea în anul universitar 2017-2018 se va realiza pe baza:

  • Dosarului candidatului;
  • Eseului academic (de aproximativ 5-10 pagini în limba română, engleză sau franceză, pe o temă legată de obiectul de studiu al programului de masterat pentru care se optează) prezentat în cadrul interviului de admitere.

!!!Eseul trebuie depus la secretariat odată cu dosarul de înscriere.

În cazul programelor de masterat “Security and Diplomacy” şi “Development, International Cooperation and Humanitarian Aid”, eseul academic trebuie să fie elaborat şi prezentat exclusiv în limba engleză.

În cazul programului de master “Studii Latino-Americane”, eseul trebuie elaborat în limba engleză sau spaniolă. De asemenea, interviul se va desfăşura în una dintre cele două limbi străine menţionate.

Cei care au terminat studii de licenţă într-un domeniu apropiat de cel în care se încadrează şi programul de masterat ales, pot adapta o secțiune din licenţă in vederea construirii eseului academic.

Pentru persoanele ce doresc ocuparea direct a unui loc la taxă, nu este necesară participarea la interviu. În acest caz, evaluarea se va face pe baza eseului academic din dosar şi a celorlalte documente.

Pentru cetăţenii Republicii Moldova şi pentru cei din Diaspora şi Balcani vor fi alocate locuri speciale de către Ministerul Educaţiei. Cei interesaţi de acestea sunt rugaţi să contacteze secretariatul DRIIE, pentru a obţine mai multe informaţii.