Seara Masteratelor la Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană

 

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE) organizează miercuri, 23 mai 2024, Seara Masteratelor. eveniment de prezentare a programelor de masterat din oferta noastră educatională. Dacă esti o persoana în căutarea unui program masteral care să îți deschidă noi oportunități în domeniul relațiilor internaționale, diplomației, securității internaționale, managementul proiectelor europene, etc. te așteptăm la Seara Masteratelor pentru a afla mai multe detașii despre programele de studii aflate în oferta DRIIE.

Participanții vor avea oportunitatea de a interacționa direct cu coordonatorii programelor de masterat, de a obține detalii despre planurile de învățământ, criteriile de admitere, programul de tutoriat pentru pregătirea interviului de admitere și perspectivele profesionale oferite de fiecare program. Evenimentul se va desfășura în format fizic la sediul SNSPA din Bulevardul Expoziției 30A, sala Multifuncțională (parter), începând cu ora 18:00 și în format online pe platforma WEBEX.

Oferta Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană cuprinde următoarele programe de studii masterale:

Pentru a participa la eveniment, vă rugăm să vă înregistrați, completând formularul disponibil la următorul link: Seara Masteratelor

ADMITERE INFO
Fii la curent cu oferta de studii de masterat din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană, pentru anul 2024-2025
TUTORIAT

Evenimente