Printati aceasta pagina

Avizier

apr 7, 2016

Invitaţie Open Lecture: Excelenţa Sa Dl. Marcin Wilczek, Ambasadorul Republicii Polone în România - 11 APRILIE 2016


Categorie: Alerte
Postat de: admin

Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (DRIIE), din cadrul Şcolii Naţionale de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) are plăcerea de a vă invita să participați luni11 aprilie 2016, ora 16:00, la un Open lecture cu Excelenţa Sa Dl. Marcin WilczekAmbasadorul Republicii Polone în România.

Evenimentul face parte dintr-o serie de întruniri cu ambasadori ai statelor membre ale Uniunii Europene în România, întruniri ce au ca temă comună Președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.România se pregătește pentru asumarea acestei Președinției rotative în a doua jumătate a anului 2019.

Scopul acestui eveniment este de a oferi studenților un spațiu propice pentru a dezbate diferite idei și perspective și de a învăța din experiența altor țări care au deținut sau care vor deține Președinția Consiliului UE despre provocările și oportunitățile pe care le presupune pentru fiecare țară exercitarea acestui rol. Astfel, luni, 11 aprilie 2016, Excelența Sa Dl. Marcin Wilczek va discuta cu masteranzii DRIIE despre Președinția Poloneză a Consiliului UE din 2011.

Organizarea acestui open lecture este sprijinită de Modulul Jean Monnet EU*Ro Media.

Evenimentul se va desfășura în limba engleză, la sediul SNSPA (Bd. Expoziţiei, nr. 30A, sector 1, București) în sala 428.

Vă așteptăm!