Printati aceasta pagina

EVENIMENTE

apr 5, 2021

Curs-eveniment Augustin JIANU - 13 aprilie, ora 18.00


Categorie: Alerte
Postat de: admin

Marți, 13 aprilie, ora 18.00, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană organizează online un Curs-eveniment în cadrul Masteratului Security&Technology, avându-l invitat pe Augustin Jianu*, fost ministru al comunicațiilor și societății informaționale (2017).

În cadrul prelegerii se vor aborda două subiecte recurente în cadrul tematicilor de curs, respectiv Blockchain-modele de business și modele de guvernanță descentralizate și Inteligența artificială- noi unelte tehnologice pentru mediul economic și politic.

Evenimentul este deschis tuturor studentelor și studenților din cadrul SNSPA.

Pentru înscriere, completați formularul de participare

*Augustin Jianu este expert certificat în securitate cibernetică și a fost director general al CERT-RO între 2014 și 2017. În această calitate a reprezentat România în consiliul de administrație al ENISA (Agenția Uniunii Europene pentru Securitatea Rețelelor și Informațiilor). În prezent, Augustin este co-fondator și CEO al Dime.ly, un startup care își propune să revoluționeze industria BigData oferind analize predictive ca serviciu și plătind redevențe pentru date utilizatorilor care contribuie.