Printati aceasta pagina

Avizier

mar 15, 2021

Eveniment informare mobilități ERASMUS+ pentru studenți


Categorie: Alerte
Postat de: admin

Află din timp care sunt oportunităţile de care poţi beneficia prin programul Erasmus+, alege-ţi universitatea şi aplică pentru o mobilitate Erasmus+!

Biroul Erasmus+ din cadrul DRIIE organizează online marți, 16 martie 2021, ora 16:00, un eveniment de informare despre stagiile Erasmus+ dedicate studenților.

Veţi afla toate informaţiile legate de procesul de selecție, despre avantajele participării în programul Erasmus+ și, desigur, detalii legate de modalitatea de desfășurare a mobilităților în condițiile actuale, generate de pandemie. Programul ERASMUS+ reprezintă şansa de a trăi o experienţă unică în viaţa de student, într-o universitate parteneră din afara ţării şi de a obţine o recunoaştere a perioadei de studiu realizate. Mobilităţile de plasament permit studenților să efectueze practică într-o companie, centru de cercetare, institut, universitate, ONG dintr-o altă țară din Uniunea Europeană.

Vă invităm să participați la această întâlnire online, confirmându-vă participarea la adresa anamaria.costea@dri.snspa.ro. După confirmarea participării veți primi link-ul Cisco Webex prin care vă veți putea conecta la întâlnire.