Printati aceasta pagina

EVENIMENTE

feb 10, 2020

Centrul de Studii Europene SNSPA a lansat selecția de stagiari pentru proiectele finanțate de Uniunea Europeană


Categorie: Alerte
Postat de: mihaela

Centrul de Studii Europene SNSPA, una din principalele structuri de predare și cercetare din cadrul Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană al Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative, a lansat apelul de selecție pentru stagiari. Înființat în 2003, Centrul de Studii Europene formează viitori experți în domeniul studiilor europene și implementează proiecte naționale și internaționale, sub coordonarea  Lect. Univ. Dr. Miruna Butnaru-Troncotă.

Programul de internship, care se va derula în perioada  1 martie – 1 iunie 2020, în regim de lucru part-time (10 ore pe săptămână), se adresează studenților SNSPA interesați de domeniul studiilor europene, dornici să învețe și să se implice. Pe durata programului, stagiarii vor avea parte de o experiență de învățare multidisciplinară și vor fi implicați în derularea unor activități  de  cercetare pe teme europene, organizare de evenimente și promovare online în cadrul unor proiecte derulate în colaborare cu parteneri internaționali. De asemenea, vor avea oportunitatea să interacționeze cu practicieni pe teme europene din țară și străinătate și se vor bucura de un program flexibil și de recunoașterea stagiului ca experiență profesională, stagiul fiind neplătit.

Până joi, 20 februarie, ora 12:00, studenții interesați pot trimite CV-ul și câteva rânduri legate de motivație la adresa de e-mail: centru.studiieuropene@yahoo.com. În urma analizei CV-urilor, cei preselectați se vor prezenta la interviu marți, 25 februarie.

Pentru mai multe anunțuri și detalii despre procesul de selecție, urmăriți pagina de Facebook a Centrului de Studii Europene - https://www.facebook.com/centruldestudiieuropeneSNSPA/ sau scrieți-ne la adresa de e-mail - centru.studiieuropene@yahoo.com.