Printati aceasta pagina

EVENIMENTE

feb 6, 2019

Informații noi pe pagina www.știrieuropene.ro


Categorie: Alerte
Postat de: mihaela

Puteți consulta pe platforma  „Știri Europene” două documente ce reprezintă Rapoartele reuniunilor ministeriale de la București (perioada 30 ianuarie-1 februarie).

Acestea pot fi descărcate și prin accesarea următoarelor link-uri:

Platforma este un site-școală complex, dezvoltat de Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană din SNSPA, a cărui menire este promovarea afacerilor europene în rândul publicului larg din România. Pornit ca o anexă a proiectului „Modulul Jean Monnet EU*Ro Media, Standarde Europene, Aplicabilitate Românească: Viziunea Media asupra Președinției Române a Consiliului UE”, acest proiect s-a dezvoltat din dorința studenților SNSPA de a combina informațiile cu caracter teoretic dobândite în timpul anilor de studii cu un demers de informare a publicului din România cu privire la evoluțiile politice, economice și sociale din spațiul european.

Lansat în 2019, an în care România a preluat în premieră Președinția rotativă a Consiliului UE, site-ul nostru își asumă ca misiune informarea cititorilor despre evoluțiile mandatului românesc, precum și despre nivelul de pregătire al dosarelor aflate în lucru la nivelul Consiliului UE. Mai mult, ne propunem să menținem informat în permanență publicul din România interesat de principalele teme de discuție de la nivelul Uniunii Europene.

Știrile, interviurile și analizele prezente pe acest site au în principal un caracter informativ și nu reflectă poziția oficială a Departamentului de Relații Internaționale și Integrare Europeană sau a SNSPA.