Printati aceasta pagina

EVENIMENTE

ian 30, 2019

Oportunitate pentru studenți - Cea de-a zecea ediție a Cafenelei de Inovare


Categorie: Alerte
Postat de: mihaela

Miercuri, 6 februarie 2019, la Impact Hub Bucharest (Splaiul Unirii 165), între orele 14.30-18.00, va avea loc cea de-a zecea ediție a Cafenelei de Inovare.

Cafeneaua de Inovare este o inițiativă a Unității Executive pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI) prin care se dorește crearea unui mediu stimulativ pentru inițiativa sectorului privat cu activități în cercetare, dezvoltare și inovare, prin aducerea în prim plan a unor modele antreprenoriale de succes și prin credibilizarea parteneriatelor dintre actorii publici și cei privati.

Evenimentul va aduce împreună reprezentanți ai comunităților de business, ai societății civile și ai autorităților publice, din România și Europa. Printre aceștia se numără: Giulia Bubbolini - Centro per l'Innovazione e lo Sviluppo Economico (Italia), Nathalie Boulanger - DEV'UP Centre-Val de Loire (Franța), Oana Craioveanu - Impact Hub Bucharest, Changeneers, Mădălina Marcu – Asociația pentru Relații Comunitare (ARC), Loredana Pană - Ecopolis, Andreea Paul – INACO, Adriana Preda - The Social Incubator.

Se va dezbate subiectul integrării inovării responsabile în inițiativele ce abordează probleme sociale și contribuie la dinamica ecosistemului antreprenoriatului social, pornind de la o serie de bune practici identificate la nivel regional, dar și interregional, în proiectele  MARIE și Finance4SocialChange.

Agenda detaliată este disponibilă pe site-ul evenimentului www.cafeneauadeinovare.ro.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile, în baza unei înregistrări online, aici.