Printati aceasta pagina

EVENIMENTE

nov 26, 2018

Forumului tinerilor experți în dezvoltare din România și Republica Moldova


Categorie: Alerte
Postat de: mihaela

În data de 23 noiembrie a avut loc ultima etapă a ”Forumului tinerilor experți în dezvoltare din România și Republica Moldova”. În cadrul acestuia, studenții care au realizat cele mai bune lucrări de analiză au călătorit în Chișinău pentru un schimb de experiență și idei cu tinerii experți în dezvoltare și cadrele didactice din cadrul Academiei de Administrare Publică. În timpul evenimentului, studenții și-au prezentat lucrările, aducând recomandări la îmbunătățirea și solidificarea parteneriatului strategic dintre Republica Moldova și România, urmând ca acestea să fie publicate în cadrul unui Volum Colectiv de Analiză.


Cu această ocazie a încheierii ”Forumului tinerilor experți în dezvoltare din România și Republica Moldova”, dorim să mulțumim Academiei de Administrare Publică pentru găzduirea schimbului și pentru contribuția sa la dezvoltarea rețelei stabile de experți și mai ales, dorim să mulțumim Ministerului pentru Românii de Pretutindeni pentru susținerea oferită pe întreaga durată a proiectului.

 
Pentru mai multe detalii te așteptăm să ne lași un mesaj pe pagina noastră de Facebook: https://www.facebook.com/ContactICID/ și să vizitezi site-ul nostru www.icid.ro
 
Acest proiect este realizat cu sprijinul Ministerului pentru Românii de Pretutindeni. Accesează pagină web.
 
 
*Conținutul acestui site nu reprezintă poziția oficială a Ministerului pentru Românii de Pretutindeni