iun 3, 2021

Școala de Vară „The Post-Covid Regional and Transnational Challenges” 21-26 iunie


Categorie: Alerte
Postat de: admin

În perioada 21-26 iunie 2021, Departamentul de Relații Internaționale și Integrare Europeană (SNSPA) organizează Școala de Vară The Post-Covid Regional and Transnational Challenges, împreună cu The Emmanuel College Institute of Eastern Mediterranean Studies și Centrul Constantine G. Karamanlis al Fletcher School - Tufts University din Statele Unite ale Americii.

Programul școlii de vară acoperă tematica problemelor de securitate din regiunea Mării Negre, a Balcanilor, a Mediteranei de Est și a Orientului Mijlociu, axându-se pe dinamica geopolitică care unește soarta acestor zone strategice, având în vedere schimbările provocate de pandemie, la nivel global. În cadrul celor 10 sesiuni de dezbatere organizate în mediul virtual, vor participa 20 de vorbitori, profesori și experți internaționali din regiunile mai sus menționate și din Statele Unite ale Americii. Programul se va desfășura în limba engleză.

Termen limită de înscriere pentru bursă: 15 iunie 2021, prin accesarea formularului de înscriere la această adresă

Selecția pentru burse se va face în funcție de performanța academică, motivația și interesul față de subiectele mai sus menționate.